lauantai 18. toukokuuta 2013

Aada 4v, My little pony-kakku

Kaverini/tuttavani tyttö täytti 4 vuotta ja minä sain kunnian tehdä sankarittarelle kakun. My little pony marjamoussella oli toive, muuten sain vapaat kädet. Kokeilin taas pohjankin värjäämistä, ja tällä kertaa sain tasaisen lopputuloksen. En tietysti tiedä minkä näköinen kakku oli leikattuna, mutta ajatuksen tasolla ainakin mielestäni kiva idea; pohja oli vaaleanpunainen/pinkki ja täyte liila. :) Päällinen ja koristeet on vaahtokarkinmakuista kaulintamassaa.Tein vielä ylimääräisen "päällisen", jonka voi asettaa kakun päälle sitten kun ylempi kakku on syöty ja jäljelle jää vaan kalju läntti :D ajatuksena siis asettaa tämä siihen paljaan kohdan päälle ja siirtää nuo kolme ponia (ja mahdollisesti sateenkaari) sitten tähän päälle myös.

Tiedän että moni olis osannut tehdä paljon upeemmat ja aidomman näköiset ponit, mutta omiksi tekeleiksini olen tyytyväinen. Varsinkin kun miettii millaiset oli näiden ekat versiot :D Nelli kysyi niistä että "onko nää äiti possuja?" :D näistä sentään mun 5- ja 3-vuotiaat tuomarit osas heti kertoa mitä ne esittää ;) 

Kimalletta sudin vähän joka puolelle; sateenkaareen, pilviin, noihin kakkospäällisen kukkasiin ja sydämeen, Twilightin sarveen ja harjaankin, sekä muutamaan perhoseen. 

Vein kakun itse ja paras kiitos oli pikkuneidin reaktio, ei voi olla muuta kun tyytyväinen itsekin kun kakunsaaja oli niin innoissaan :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!