lauantai 25. toukokuuta 2013

Mikael 2v, hissikakku

Teemun siskonpoika täytti 2v 15.5. ja tänään juhlittiin :) Minä sain taas kunnian olla kakuntekijänä, tällä kertaa toivottiin hissikakkua. Pikkumies rakastaa hissin (ja metron) ovia! :D olipas muuten kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvin vaikea aihe kakulle! Tässäpä pari kuvaa:

Kylkeen kirjoitin sankarin nimen. Vähän mietin että avautuuko toi juttu kellekään, että miksi on sinisellä pohjalla valkoiset kirjaimet, mutta aika moni hoksas kyllä mistä on kyse :)


Täytteenä oli laktoositon mustikka-vaniljamousse ja kostutus (laktoosittomalla) maidolla. Mousseen laitoin tällä kertaa 4dl laktoositonta kermaa, 2prk Valion laktoositonta vaniljarahkaa, 2prk Rainbow luomu mustikkahilloa, hiukan vaniljakreemijauhetta sekä sokeria ja vanilliinisokeria. Ja 8 liivatetta. Mielestäni tuli ihan kivan makuinen.

Mä en ymmärrä miks nuo kuvat menee ihan sumeiks :( Oon jo jonkin aikaa kuvannut Teemun iPhonella ja sitten iPadilla blogger-sovelluksen kautta liittänyt kuvat ja aiemmin on tullut ihan normaaleina kuvat. Nyt muutamassa postauksessa on ollut tosi surkeita kuvia :( itse sovellus kyllä on toiminut sujuvammin mun mielestä nyt, kuvien paikatkin pystyy itse määrittelemään. Mutta nyt nää kuvat on vaan tosi kökköjä. No, ehkä sekin vielä korjaantuu :) 

Ensi viikonloppuna juhlitaankin sitten Topiaksen 1-vuotissynttäreitä. Ja jotta ei tulis tekemisenpuutetta niin lupasin sitten tehdä kaverin (tai oikeastaan tutun) serkun ylppäreihin kaksi kakkua. Ommellakin tekis mieli, mutta jos vaikka sit Topiaksen juhlien jälkeen kaivelis koneet taas esille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!