torstai 23. toukokuuta 2013

Lahja kaverin vauvalle

Vanha (siis hyvinkin nuori, mutta jo pitkän ajan takaa ;) ) kaverini synnytti esikoisensa tammikuussa. Onneksi olin taas kaukaa viisas ja ompelin reilun kokoista, kun vasta toissapäivänä sain paketin vietyä. Ottobren kaavoilla taas, housuissa on vähän omaa muokkausta ja tumput oon leikellyt "omasta päästä" eikä neuvolakortinkuoriinkaan mitään kummempaa kaavaa ollut. Housut+applikaatio velouria. Isompi sydän pyllyn päällä, pikkusydän edessä.
 

Minun oma vauvani täyttää 1,5 viikon päästä 1 vuotta. Mihin tää aika katoaa? Miten musta tuntuu että se kiitää vuosi vuodelta nopeammin? Ja jännä tunne muksujen kanssa; tuntuu kuin ne olis ollu osa meidän elämää aina, tosi vaikee ajatella aikaa ennen lapsia. Tai edes aikaa kun oli vain yksi tai kaksi lasta. Mutta silti tuntuu että Nellinkään syntymästä ei oo vielä kun pieni hetki...

1 kommentti:

  1. aika kyll menee nopsaa.. Jotenkin tuntuu et olis ihan hetki kun Nelli syntyi ja paljon teillä aikaa vietin :) Ja nää vaatteet on kyll ihanat, ollaan käytetty ihan hurjan paljon :)))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!