sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joonas 6v, Ninjago-kakku

Siskoni poika täytti 8.12. 6 vuotta, ja tänään juhlittiin :) Joonas on Ninjago-fani, ja koska hahmo on sellanen mukavan simppeli, mun oli ihan pakko päästä tekemään kakku, muffinssit ja keksit. Joten tungin taas itseni kakuntekijäks ;)

4 munan perupohja, kostutus maidolla ja välissä (mun makuun ei ihan tarpeeks makea) mustikka-vaniljamousse. Laktoositon versio oli tämä. Päällinen sokerimassaa, maalaus pastavärillä. Toinen silmä jäi vähän pienemmäksi kuin toinen, se ei kuitenkaan sankaria tuntunut häiritsevän :)

Muffinssit samoja kuin Tildan synttäreillä, näissä ei tosin ollut sisällä mitään. Päälle piti pursottaa kerma (Flora Kuohu siis), jota piti vähän vahvistaa vaniljakreemijauheella. Vahvistin vähän liikaakin, eikä se meinannut tulla tyllan läpi enää pihalle. Ainakaan nätisti. Joten levitin sen sitten vaan. Koristeet tein sokerimassasta.

Keksit tutulla fantasiapipariohjeella, päällinen pikeeriä, kasvot piirtelin elintarviketussilla. Tosi kiva apulainen on se! :) Nelli kehui näitä keksejä, oli kuulemma "maailman kauneimpia" :) Kovasti nauratti se että osa ninjoista näyttää surullisilta:D Joonaksen kommentti oli "Eksää tiedä että näitä on myös mustia ja valkosia!":D No tiesinhän mää että niitä on mustia, mutta kun ei mulla ollu mustaa pastaväriä tarpeeks :( Ja valkosten olemassaolon tajusin vasta tänä aamuna. Ei niiden puuttuminen sankariakaan vaivannut sen pidempään onneks :)
Nelli piirsi Joonakselle Ninjago-kortinkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!