perjantai 4. tammikuuta 2013

Joulu 2012

Meidän joulu sujui rauhallisissa merkeissä (niin rauhallisissa kuin se nyt voi, perheessä jossa on kolme alle kouluikäistä lasta ;)) Minä rakastan jouluhössötystä, tänä vuonna joulu tosin livahti ohi ennenkuin ehdin kunnolla edes hössöttää :0 Osa lahjoistakin jäi taas tekemättä vaikka muka ajoissa aloitin. Päätin kuitenkin olla ottamatta stressiä, joten kummitätikin sai tyytyä leipään :D En kuitenkaan paljasta mikä se varsinainen lahja piti olla, olen sen verran positiivinen että toivon lahjan valmistuvan, viimeistään ensi jouluksi ;)
Tässä kuvia meidän jouluhommista, niistä mitä sain (edes melkein) valmiiksi asti;
Saaristolaisleivällä lahjottiin lähipiirin aikuisia :)
 
Teemun veli vaimonsa ja tyttärensä kanssa juhlivat aattoa Teemun äidin ja isovanhempien kanssa, toinen näistä leivistä vietiin sille porukalle. Toisen sai ihana ystäväni Anni perheineen.

Näistä leivistä toinen vietiin Teemun isälle ja isänäidille, toisen vein neuvolareissulla meidän terveydenhoitajalle. Meillä on aivan ihana terkka, jonka asiakkaina me on oltu siitä asti kun Nellistä on alettu haaveilla:) En mä välttämättä pelkän leivän takia olis neuvolalle lähtenyt, mutta kun meillä oli Topiaksen 6kk ja Tildan 3v- neuvola silloin joulunalusviikolla niin siinä samalla halusin muistaa ja kiittää terkkaakin. Hän oli tosin itse jo lomalla, mutta tuuraaja lupasi ilmoittaa että siellä olis paketti ,)

Tässä sitten vielä iskän ja Sirkan sekä mun kummitädin leivät.

Piparkakkutalo oli tänä vuonna tämän näköinen.


Pikkuhiiri kävi nakertamassa aitaa ;)

Nellin joulumekon surauttelin vielä aatonaatto/aattoyönä. Mekko on velouria kuten myös piparkakkutyttö-applikaatio. Kuminauha loppui ikävästi kesken ja pääntielle jouduin laittamaan kumilankaa. Se katkesikin jo :D Hyvin kesti kuitenkin joulun ajan. Pitää ostaa kuminauhaa ja vaihtaa se tilalle.

Hello Kitty- yökkärit Teemun siskontytölle Idalle sekä Nellin kummien tytölle Veeralle.

Myös Teemun veljen vaimon tytöt , Kira ja Ava, saivat yökkärit.

Teemun siskon perhe sai passien kannet, joita Emppu on pyytänyt mua tekemään jo jonkin aikaa. Vasemmalta järjestyksessä Veskulle, Empulle, Idalle ja Mikaelille.

Kuusi oli hiukan surkuhupaisa näky :D Teemu haki sen pimeällä ja sen kyllä huomaa :D Tytöt sai koristella, se kruunasi tämän kuusen just meidän näköseks hiukan vinksahtaneen hassuksi;) Kuusenalusmaton ompelin tilkuista ja jo elämää nähneestä vahakangaspöytäliinasta, josta tuli hyvä pohja matolle.

Olisin halunnut ostaa sellaisia ihan pikkuisia piparimuotteja kuusenkoristeeksi, mutta pihiys (tai järki!) iski enkä raaskinut. Ne maksoi 0,90€/kpl ja 15kpl olis ollut ehkä minimi mitä olis kannattanut ostaa. Askartelin sitten tuikkukupeista. Ihan kivoja tuli niistäkin:)

Sydämiäkin ompelin muutaman erilaisista kankaista, en kuvannut kaikkia.

Sinisiäkin sydämiä oli muutama.

Tytöt sai tosiaan vastata koristelusta niillä oksilla mihin ylettyivät ;)
Mulla oli mielestäni parempikin kuva, mutta en nyt löytänyt sitä:P Näin jossain idean että säilykepurkista oli tuunattu kukkapurkki. Se oli musta kiva idea, itse tuunasin omani Teemun mummulta saamallani pitsillä (mummu on käyttänyt tätä ainakin Teemun äidille ompelemiinsa lakanoihin, eli pitsi on lähes 60v vanhaa). Pihtarina kiinnitin pitsit vain teipillä tuolta yhtymäkohdasta, niin niitä voi myöhemmin käyttää muuhunkin;) Hyasintteja mulla oli näissä, kaksi vaaleanpunaista ja kaksi violettia. Ei saanut hyvää kuvaa koko ikkunalaudasta:D Lisäksi maalasin käpyjä. Valkoista askartelumaalia ja glitterlakkaa. ihan melkein lumikiteitä;)

Ihanaa ja onnellista vuotta 2013 kaikille teille! <3

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!