lauantai 15. joulukuuta 2012

Prinsessakeksejä

Kun ei näköjään mitään järkevää bloggailtavaa tuu, niin laitetaan sitten edes nää keksit jotka Nelli vei kerhoon kun  siellä oli nyyttärit+naamiaiset. Prinsessapuvussa neiti sinne meni, joten prinsessamaisia keksejä piti laittaa mukaan ;) Fantasiapipareita, päällä pikeeri+pehmeät kullanväriset kuulat sekä keltaista glitterhilettä.


Oikeesti mulla on jo joulutouhut ollu mielessä monta viikkoa <3 Rakastan joulua, en halua stressata sitä ja se "turha hössötys" on musta just ihanaa :) Ahdistaa vaan tää ahdas kämppä. Ja se että tää on suurinpiirtein jos ei nyt valtakunnan, niin ainakin maakunnan, rumin:( Ei vaan viittis alkaa tätä laittaan kun haaveissa olis myydä tää pois ja hommata isompi, ehkä jopa omakotitalo. Jos tässä nyt uskaltaa mitään hommata, kun kohta varmaan käydään kauppaa taas oravannahoilla tai ainakin niillä mummonmarkoilla. Harmi ettei mulla oo enää mummoo, eikä markkoja :/
Mutta siis, joulua laitellaan minkä ehditään (taas puolet ideoista joita olin kerännyt heinäkuusta asti, on unohtuneet tai ei olla ehditty toteuttaa :( ) ja siivoillaan pikkuhiljaa... Koitetaan siis raivata tätä kämppää siihen kuntoon että joulu mahtuis sisään. Teemulla on ens viikolla muutama vapaapäivä, ja anoppi ehdotti että ottais tytöt joku päivä että saadaan rauhassa siivota. Nyt koitan louhia ton meidän pyykkivuoren. Hyvällä mallilla on jo. Onneks on toi pinnasänky, kauheen kätevä puhtaan pyykin säilytyspaikka;)
Tylsintä on se että mä nauttisin joulun laittamisesta, lahjojen paketoinnista, korttien tekemisestä, leipomisesta, jopa siivoamisesta, jos vaan ehtis. Mutta Topias on nyt sellasessa vaiheessa että se ei oikein hereilläollessaan viihdy muuta kun sylissä (tarviiko noin pienen toisaalta pakolla viihtyäkään, lyhyen aikaahan se vaan on sylivauva :')) ja päivällä se nukkuu aika lyhyitä pätkiä. Ja yöllä ei viitsi alkaa enää kovasti touhuaan. Vaikka yöihminen oonkin. Naapurit ei ehkä oo;)  niin ja päivällä tietysti sitten kun Topias nukkuu, koitan saada ruuat tehtyä, sitä hitsin pyykkiä laitettua ja oltua vähän intensiivisemmin tyttöjen kanssa. Ne onneks tykkää hoidella pikkuveljeä, muuten ne jäis kyllä tässä rumbassa ihan paitsioon. Helpottaa kun ne on mukana Topiaksen hoitamisessa, niin ne "pakolliset" vauvanhoitokuviot on samalla kuitenkin yhteistä puuhaa tyttöjen kanssa :) Teemun työkuviot on olleet aika tiukkoja, onneks ens viikolla helpottaa ja joululoma on monta päivää, vaikka näillä näkymin jo 26.pvä joutuu taas töihin. Toisaalta, on kiva kun sillä on ne joulunaluspäivät vapaata, josko sille joululle ehtis raivaan tilan tähänkin tupaan sillon :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!