lauantai 18. tammikuuta 2014

Viimevuotisia arkistoimatta jääneitä ompeluksia :)

Tässä vielä koosteena sellaisia ompeluksia jotka jäi viime vuonna bloggaamatta. Ens kerralla sitten uusia :)

Nellille paita ekalle eskaripäivälle:
Muutakin tuli Nellille ommeltua:


Joitain tein molemmille tytöille:

Nellin tunikaan tuli liian lyhyet hihat, se odottaa edelleen pitempiä resoreita että pääsisi käyttöön :P

Tämän tein Tildalle. Vähän ehkä yökkärifiilis, mutta ollaan ihan päivävaatteena pidetty kuitenkin.

Tildan Kiukkupyllytunikassa on eriparihihat ja takana helmassa yksi kiukkupilvi :) (Kuva vastaavasta edestäpäin alempana)

Tämmönen setti syntyi jo kesällä ompeluporukan haasteessa. Siinä siis ylläripussista tuli tuo kalastajakangas, jolle piti keksiä käyttöä :) Nämäkin Tildalle.

(Ai miten voin melkein tuntea kuinka tuo aurinko lämmittää varpaita puiden lomasta pilkistäessään. Ulkona taitaa tällä hetkellä olla oikeasti noin 15 pakkasastetta.)

Sai Topiaskin vaatteita:

Tämäkin oli ompeluporukan haasteen tulos, sillon yllärikankaana Paapiin Aita, eli tuo siniraidallinen. Ei sytyttänyt yhtään, oikeastaan teki mieli vähän itkeä kun avasin pussin. Mutta tästä tuli mielestäni kiva. 
Enkä oo yhtään varma oonko sittenkin esitellyt tän jo. Ei sen väliä, kertaus on opintojen äiti :P

Tää yökkäri on mun lemppari, kangas on aivan unelmanpehmeä ja muutenkin tää on kiva! :) Vähän testiversio, mutta toimii kumminkin, seuraavasta voi tulla jo hyvä ;)

Ompelin mä muillekin, itseäni piristääkseni ompelin ja lähetin siskolle Puudelipipon. Mulla oli monta päivää kivaa, yllärit on ihan parhaita! :D

Kuoreen kirjoitin: Hullu Puudelinainen *nimi* *osoite*, ja jaksoin sillekin hihitellä pitkään. Toisaalta hei vähäiset yöunet on ihan jees, saa iloa pienistäkin asioista kun on vähän väsynyt ;) Jos täällä nyt vahingossa käy muutkin kun kummitäti ja sisko ite niin kerrottakoon että siskoni oikeasti on hullu puudelinainen, jolla on kaksi villakoiraa, jotka on aika mahteja tyyppejä ollakseen koiria. Ja se on paljon se!

Kaverin pojalle tein vuosi sitten (2012 siis) pipon, ja pikkumies olis halunnut syksyllä käyttää sitä edelleen, muu ei meinannut millään kelvata vaikka pipa kiristi jo päätä. Samaa kangasta oli justiinsa sellanen pipopala, joten ompelin isomman pipon. Tämäkin oli itsenipiristämisylläriompelus.


Viime keväänä tein kaverin vauvalle vaunuverhon, ja siitä jäi kangasta vähän yli. Surautin lopusta bodyn, jonka lähetin kanssa postissa pikkuneidille :)


Samalle neitokaiselle ompelin äitinsä pyynnöstä tämän bodyn:

Lasten pikkuserkusta tuli isosisko (eli saatiin yksi pikkuserkku lisää), sen kunniaksi Kusti polkaisi Espooseen Kiukkupylly-tunikan. Tästä samasta on siis etukappale tuossa ylempänä esitellyssä Tildan kiukkistunikassa :)


Kaverin pojalle tein muutaman bodyn sekä testimielessä Me&i:n housuja apinoimalla pöksyt:
Pikkumiehessä on aika paljon samaa näköä "Kekkiksen" kanssa :)

Kesällä surautin mökkituliaisiksi peflettejä. Ollaan useampana kesänä oltu Nellin kummien kanssa kummisedän vanhempien mökillä. Tässä pefletit siis mökin omistajille sekä kummeille ja heidän lapselleen. Pienempi syntyi vasta syksyllä, pitänee hänelle tehdä oma pefletti myöhemmin ;)


Lisäks muutamia muita perusvaatteita, joista ei nyt oo kuvia. :)

5 kommenttia:

 1. Millä ajalla noikin kaikki on taas tehty 0.O
  kuule pipa on ollu niin kovalla käytöllä ettei mikään koskaan ennen! :D oikeesti Se on kohta niin puhki että sun tarvii tehdä uus hoho. ihan leNpparit kaikista on noi kiukkupyllyjutut, kekkis ja molemmat pipot! Laajennusta koiranvaatteisiin jo! :)

  VastaaPoista
 2. Noooo yöllä tietty! :D Koiranvaatteisiib laajentamista hidastaa se etten yhtään hahmota minkä mallisia niiden pitäs olla, saati sitten mittasuhteet yms... :P pitää kataoo jostain valmiista mallia ja mittoja joskus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän multa malleja löytyy ;) Se olisi nimittäin mukavaa etten joudu pykästä vauvaa :O

   Poista
  2. Siis oonko ollu humalassa vai miksi mun edellisestä kommentista ei saa mitään selvää? :0 :D Mut joo, jos sulla on joku semmonen vaate joka liikenee hetkeks aikaa malliks, niin voisin koittaa piirtää kaavoja siitä :)

   Poista
  3. No kuin humalassa mä oon ollu kun edes leikilläni heittäny Ton vauvajutun? Mä toimitan sulle mallia :]

   Poista

Kiitos kommentistasi!