tiistai 21. tammikuuta 2014

Joulu 2013

Hölmöähän se enää on joulusta paljoa höpistä, mutta esitellään nyt nää pari lahjaa jotka sain aikaseks: pikkusiskolle ostin sammutuspeitteen ja ompelin siihen kivemman suojuksen:

Kummipoika sai heijastinliivin, josko lempparijoukkueen logolla varustettu heijastinliivi olis vähemmän tuskallista pukea päälle kuin sellainen perusliivi ;)

Saaristolaisleipiä paistelin yhteensä 16kpl; Tildan kerhotädeille, Nellin eskaritädeille, omalle kummitädille, Tildan ja Topiaksen kummeille (asuvat samalla kylällä, Nellin kummeille on matkaa parisataa kilometriä :P ), Teemun toiselle työporukalle ja yhdelle omalle ystävälle, sekä yksi itselle.

Tilda teki hamasydämet kerhotätien leipiin.

Teemun työkavereiden leipiä koristi tuikkukipoista tehdyt sydämet. Kuvaan mahtu vaan kolme leipää enkä nähnyt tarpeelliseksi kuvata jokaista erikseen. :D

Omalle kummille sekä ystävälle laitoin mukaan myös joustofroteesta ommeltuja tiskirättejä.Tildan ja Topiaksen kummien leivät: 

Piparkakkutalo koristeltiin lasten kanssa, mutta se syötiin osissa. Itelleni ompelin tunikan ja kudoin sukat, lapsille piti tehdä jotkut jouluvaatteet mutta en ehtinyt. Ei ne alasti olleet silti, kaapista löyty kyllä päällepantavaa niin eipä sen kai niin väliä ;) Aattoa vietetiin kotona, saatiin mun sisko poikansa kanssa seuraksi. Otettiin rennosti vaan, syötiin ja hengailtiin. Oikein hyvä joulu siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!