torstai 3. lokakuuta 2013

Kakkua kolmekymppisilleTeemu ja Teemun työkaveri täytti kumpikin 30 vuotta, kuukauden verran on "pojilla" ikäeroa. Tapana on, että synttäripäivänä työporukalle tarjotaan kakkua. Saivat sitten (mielestään :D) hyvän idean, jonka minä pääsin toteuttamaan. Ihan hauskahan tää on, mutta vähän kyllä pisti punottamaan, kun asutaan nyt täällä Mamman (Teemun isoäiti) luona kun kotona on se remppa. Mamman huumorintaju kestää kyllä aika paljon, mutta koitin silti vähän salassa tehdä tätä. :D enkä mä lapsillekaan halunnu tätä näyttää. Oonko mä liian tosikko? :) No, Mamma halus väkisin nähdä kuvan kuitenkin ja sille se ainakin vaan nauro. :)

Toiveena oli siis "tissikakku", jossa on tatuoituna sankareiden nimet. Minä ehdotin tuota korsettijuttua, eikö pelkät tissit näyttäis vähän hölmöiltä? :P Sain tahtoni läpi (enempiä vaatimatta), mutta nännit piti jättää kokonaan näkyviin. (Voi tsiisös.) Korsetista toivottiin puna-mustaa (otin vapauden lisätä noi valkoiset kohdat.)

Ite olisin laittanut tälle pikkaritkin, mutta ei annettu. Se kroppa kuulemma loppuu just siihen pikkareiden yläpuolelle. Selväpä se, minä teen semmosen kun "tilaajat" haluaa. :)

Molempiin rintoihin tuli sitten "tatuoinnit", toiseen toisen synttärisankarin nimi, ja toiseen toisen.

Hyvin teki kauppansa kuulemma, ja kuviakin oli räpsitty ennen syömistä. Se on kyllä jo aika imartelevaa jos 25 hengen miesporukka kaivaa kamerat (nykyaikana kai kännykät) esille ennen kun malttaa alottaa syömään kakkua! :) 
Täytteenä oli mustikka- ja mansikkamousset. Ite maistoin jämäpalaa, ja ihan hyvää oli munkin mielestä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!