sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Ruusukakku kummitädille ja Roosa nauha-juttuja :)

Kummitädin synttärit on oiva syy leipoa sellainen kakku, mitä on halunnut testata, mutta sopivaa tilaisuutta ei ole tullut. Tällä kertaa testiin pääsi "kermaruusut", minun versiossa oli vähäsen rahkaakin (maistuu minun mielestä paremmalle kuin pelkkä kerma, ja onhan se helpompaa pursotettavaakin. :) ). Värjäsin kuorrutteen vaaleanpunaiseksi pastavärillä, koska kakku popsittiin virallista syntymäpäivää seuraavana päivänä, 4.10., joka oli Roosa nauha-päivä.

Täytteenä oli pätkis-mousse, joka on ehdottomasti oma lempparini! Muistelisin, että kummitätikin pitää minttusuklaasta, ja voin melkein vannoa ettei se sitä ainakaan vihaa :D 

Hiukan vaatii vielä harjoitusta, että sais oikein kauniisti pursoteltua, etenkin nuo reunoille tulevat "ruusut". Maku oli kuitenkin hyvä, ja sehän se onkin pääasia, etenkin tämmösissä epävirallisissa tilaisuuksissa. :)

Roosa nauha-keräykseen osallistuin tänä vuonna hiukan eri tavalla kuin ennen. Meidän ompeluporukka järjesti huutokaupan, jonka tuotto lahjoitettiin ihan kokonaisuudessaan Roosa nauha-kampanjalle. Me siis ommeltiin, virkattiin, kudottiin, joku taisi maalatakin, itse juttuja, jotka sitten huutokaupattiin. Meillä oli tavoitteena saada kasaan 300€. Saatiin 4777€. Pelkästään sillä huutokaupalla. Sen lisäksi ollaan saatu ja annettu lahjoituksia niin että meidän potti on nyt yhteensä 6164€. Keräykseen voi edelleen osallistua tästä linkistä: http://oma.syopasaatio.fi/roosa-nauha/aloita-keraeys.aspx?col=5-627 (sori en osaa tällä iPadilla "upottaa" linkkiä :P )

Niin, mun huutiskohde oli vaunuverho. Ideana oli että jokaisessa työssä on jotain pinkkiä. :) Tämmönen oli mun tekele: 

1 kommentti:

  1. Tuo pätkis-mousse on kyllä ehdottomasti nyt minunkin lempparitäyte. Se täytyy pitää mielessä kun joskus tulee tarvetta tehdä kakkutilausta. Etkä sä oikeesti mitään harjoitusta tarvii, mutta jos välttämättä haluat harjoitella niin ilmoittaudun vapaaehtoiseksi "tuhoamaan" niitä harjoituskappaleita.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!