sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Arvontavoitto aikojen takaa

No ei nyt varsinaisesti ihan kamalan pitkän ajan takaa, kesäkuulta vaan. Unikuun ja PaaPiin arvonnasta voitin 50€ lahjakortin PaaPiin kauppaan, ja tilasin koko summalla kankaita. Siiriä ja Myyryä joka värissä ja pari pätkää resoria. Siiri ja Myyry on vaan niiiin ihania <3

Topiakselle bodyt, Tildalle keltainen ja Nellille mintunvärinen tunika. Molemmissa tunikoissa on mustavalkoraitaa takakappale ja hihat. 

Bodyt Kisuliini-kaavalla pienin saumanvaroin, hiukan suoristan sivusaumaa kun se leviää alaspäin ja meidän pikkumies on hoikka, istuu näin paremmin :)

Tildan tunikassa kaavan pohjana Rascal-paita pienillä saumanvaroilla ja helma on leikelty Tilda-trikoomekon kaavaa apuna käyttäen. Just passeli! :) 

Nellin tunika on kokonaan Tilda-trikoomekon kaavalla, ja se on liian leveä :P Tulee vähän yökkärifiilis, vielä kun siitä tuli aika pitkäkin. Harkitsen vakavasti purkavani sen vielä osiin ja tekeväni uudestaan niin, että yhdistän samoja kaavoja kuin Tildan tunikassa. Yhden paidan tein Nellille Rascal-kaavalla (kangasta oli vähän naftisti, joten ilman saumanvaroja) ja siitä tuli oikein hyvä! Tein sen 122cm kaavalla, neiti on 116cm pitkä. Katsotaan jaksanko alkaa :)


Topiaskin tykkäs tän arvonnan palkinnoista ;) (kuvassa näkyy myös pöksyt jotka Topias sai Siiristä ja Myyrystä aiemmin. Joo, tilasin sitä lisää vaikka mulla oli sitä jo ennen arvonnan voittamistakin... Ja nyt harmittaa etten tilannut harmaata enempää :(  ja hetkinen, nyt tuli mieleen että että en tainnutkaan tilata voitolla kuin keltaista ja minttua, harmaata aiemmin itse. No, ei kai se niin tarkkaa oo :) joka väriä on tullu  kuitenkin :) )
Kiitos vielä Unikuu ja PaaPii!

1 kommentti:

  1. voi sua onnellista! noihin arvontoihin osallistuu aina niin hirveesti ihmisiä, et on onni voittaa jotain joskus! ja noi on sellaiset kankaat, et kelpais mullekin :) mut kivat vaatteet olet saanut aikaiseksi! -Eevi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!