tiistai 19. maaliskuuta 2013

Tytti 4v, Hello kitty-kakku

Ystäväni esikoinen täytti 4 vuotta 12.3. Pikkuneiti toivoi saavansa Hello Kitty-kakun, vanhempien toiveesta kermavaahtokuorrutteella ja mansikkamoussetäytteellä. Silmät, nenä, viikset ja rusetti kaulintamassaa. Ei ehtinyt kunnolla kuivua koristeet, niin alkoi ikävästi väri levitä heti :/ (Rusetista putsasin tuota levinnyttä mustaa vielä kuvan nappaamisen jälkeen) Koska rusetti ja viikset eivät mahtuneet kuvun alle, otin ne vielä pois ja ne aseteltiin kakun päälle vasta sitten perillä ennen syömistä. Toivottavasti ehtivät siinä vielä hiukan kuivahtaa, kaulintamassa kuivuu kyllä nopeasti. Ihan tyytyväinen en ole kakun muotoon, mutta rajansa asettivat tuo kupu johon sen piti sopia sekä kakun koko. Eli että säilyi tarpeeksi isona mutta mahtui tuohon kupuun. Ihan ok se on kuitenkin mielestäni :)

Mansikkatäyte onnistui tällä kertaa mielestäni aika hyvin. Laitoin siihen 3,5dl kuohukermaa, 2prk Valion mansikkarahkaa, pussillisen mansikoita (Rainbow, onkohan siinä 500g?), hiukan vaniljakreemijauhetta ja sokeria sekä vanilliinisokeria. 5 liivatetta, jotka liuotin sitruunamehu-vesiseokseen. Ehkä hiukan enemmän mansikkaa voisin laittaa, mutta oli kuitenkin maistuvaa näinkin. Kostutin taas maidolla.


Itse tykkään enenmmän tehdä kaulintamassalla kuorrutettuja kakkuja, niistä saa tarkempia ja siistimpiä :D Mutta kyllähän monelle kermavaahto mieluummin maistuu. Itse tykkään kyllä syödäkin ennemmin kaulintamassaa (vaahtokarkin makuista) ja se on helppo kyllä jättää syömättäkin niiden jotka eivät siitä välitä. Se etu kermavaahtokuorrutteessa on, että se on aika paljon edullisempaa kuin nuo massat. 

Tein kaulintamassasta vielä nimen ja iän, annoin mukaan että saavat lisätä ne (kakun reunaan itse ajattelin) jos haluavat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!