tiistai 5. maaliskuuta 2013

Matkakuumetta

Varattiin lennot Espanjaan, ens kuussa mennään! Nyt vaan äkkiä lomavaatetta ompelemaan! ;) Tytöille jo surauttelin muutamat t-paidat/tunikat, mutta kuvia ei vielä oo.
Passitkin pitää maailmanmatkaajilla toki olla, ja koska mun ja Teemun oli päässet vanhaksi ja Topiakselle ei moista oltu vielä hankittu, asioitiin sitten paikallisella poliisiasemalla anomassa meillekin kyseiset lupa-asiakirjat. Tytöillä olikin voimassaolevat, tosin "tunnistettava kuva" voi olla hiukan hämärä käsite näissä, kun Nelli on omassaan vajaa 2v ja Tilda noin 6kk. Riittää se varmaan jos äiti tunnistaa kuvasta lapsensa? ;) Ei vais, poliisilaitoksentäti sanoi saman mitä jo Teemulle pohdin, että ei se näillä Euroopan sisäisillä lennoilla oo niin kamalan tarkkaa, etenkään lasten kohdalla. Eri juttu joku Aasia/USA.
No, passit on nyt jokatapauksessa hankittu ja passeille on suojat ommeltu. (Tämä oli toki se tärkein loma-asuste, joka piti ekana saada tehtyä! :D) Mutta on ne musta aika kivat, ja tunnistaapa jokainen omansa :)

Ylärivissä Teemun ja mun, alarivissä Nellin, Tildan ja Topiaksen :) 
Vaihdoin muuten blogin nimenkin, alko tylsistyttään tuo "Kotiäidin elämää", sen nimisiä blogeja on niin monta. Tuli sitten mieleen tuo KuottaRulla. Tykkäsin siitä kirjasta lapsena kovasti :) Olkoon se nyt ainakin toistaseks siis. Blogin osoitetta en nyt ainakaan vielä muuttanut.

3 kommenttia:

 1. Uuno Epsanjassa...eiku...:D
  Ihanaa lomaa teille, koska lähdette, ootteko viikon vai kauemmin, kuka lähtee vahtiin teitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 10 päivää ollaan, tai oikeastaan 11, mutta kun lähtö kotiin on yhdentenätoista päivänä klo 6 aamulla niin sitä ei oikein lasketa :D Teemu on töissä 3 päivää siinä välissä, sen takia tuonne alunperin lähdetään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!