keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Lahjuksia :)

Edellisessä postauksessa esittelemäni kakun saaja sai myös lahjan, tein pipan ja ponnarit :) Minusta tuo leijonakangas on niiiiin ihana! Omillekin tytöille tein siitä t-paidat. (Niistä kuvaa myöhemmin.) tässä Tytti-neidin pipo ja pompulat:

Tytin ja Iitun pikkuveli Riku me tavattiin ensimmäistä kertaa vasta nyt, vaikka pikkumiehellä on ikää jo 2kk. Ollaan oltu koko ajan kipeinä eikä olla uskallettu lähteä tartuttamaan. No, onneks oltiin suurinpiirtein terveinä viime viikko, nyt Tildalla on ilmeisesti vesirokko. Ja kohtahan se on sitten muillakin. Toisaalta hyvä sairastaa se nyt "pois alta". Riku sai tällaisen setin: (ja koska en taas pääse kirjoittamaan alimpaan kuvaan kuvatekstiä, niin kerrottakoon tässä, että tumput ovat kääntömallia ja tuossa alimmassa kuvassa on se toinen puoli.)
Bodyssa, tumpuissa, huivissa ja housujen etupuolella oleva applikaatio on Jny:n tähtikankaasta leikattu ;) Ja housut on turkoosit. Yöllä taas kuvattu niin värit on mitä sattuu :P

Bodyn kaava Kisuliini Ottobrestä, housuihin piirtelin kaavan Lindexin vastaavista. Koko n. 68cm. Tumput"omasta päästä", huiviin käytin apuna sellaista pientä ruokalappua.


Tässä housut vielä takaapäin. Applikaatio, kuten housutkin, on velouria.3 kommenttia:

 1. Iik! Ihania! Mäkin haluan leijona-pipon ja paidan ja ja ja. Kerro kun laajennat koirien mallistoon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoho, Vesa vois olla "totally gay" tollasessa leijona-asussa :D

   Poista
  2. No mut sehän on pikku himppeli :) Nuoriherra Nuppelsson :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!