torstai 1. marraskuuta 2012

Vaatteita lapsille

Elossa ollaan ja jotain aina joskus saadaan aikaseksin, vaikka ei blogiin asti ehdi niitä tuotoksia esittelemäänkään :) Meiän kone on hiukan elämänsä ehtoopuolella niinsanotusti, näytönohjain (tai joku vastaava, minen näitä tunne) on ainakin rikki ja tässä on tosi kurja tehdä mitään:P Se himoitsemani iPad meillä sen sijaan nyt on, mutta sillä en oo pystynyt blogia päivittämään :P Läppäri varmaan hankitaan jossain vaiheessa, Teemukin tarvii työjuttuihin konetta kuitenkin. Ite tykkäisin ihan pöytäkoneesta enempi mutta tilanpuutteen takia se läppäri olis varmaan hyvä vaihtoehto meille :)
Nyt hairahduin sivupolulle:D Eli niitä vaatteita. Näiden valmistumisesta on jo tovi, ihan peruspöksyt koko kolmikolle :) Ensin ajattelin tähtihousuja vaan Tildalle ja Topiakselle, mietin että onko noi liian vauvat Nellille. En tiedä edes miks. Siis että miksei sopis isommallekin, jotenkin vaan tuntu että ne olis pienemmälle passelit. Nelli kuitenkin halus tähtihousut myös ja kivalta ne näyttää senkin jalassa :)
Nämä kaikki velouria.

Bodyja tein muutaman Topiakselle:

Kalastavia karhuja, koko olis varmaan n.62cm eli tällä hetkellä sopiva mutta himskatti kun lähti olalta yks neppari irti! Olin vissiin huonosti kiinnittänyt:P Pitäs saada aikaseks laittaa se takas niin ei jäis vallan käyttämättä :P

Nämä surauttelinkin silloin heti kun Topias syntyi, kun ei raukalla ollut oikein mitään vaatteita (no niitä vaaleanpunaisia siskojen vanhoja olis ollu :D ). Nämä jo kerran tais vanhassa blogissa olla esilläkin, mutta pannaan nyt kerran vielä:) Mä en oikein tykkää tosta kirjekuoripääntiestä. Ensinnäkin oon sen tekemisessä vielä huonompi kun tollasen "tavallisen" plus että ihan kaupan/hyvintehdyssä versiossakin olkapäät jää sellaseks muskelimiehen näköseks näissä:P   
Housujakin tein Topiakselle silloin heti ihan pikkuisena <3 Muutamat puuttuu kuvasta. Voi miten pikkuruisia, ja nämäkin oli alkuun reiluja:´) Nyyh, meidän iso pieni mies täyttää huomenna 5kk.

Tildalle tein pari paitaa. Nellille tein prinsessapaidan myös, se on kokonaan prinsessakankaasta tehty. Pelkäsin vähän että tulee Tildan puolelta sanomista kun ei prinsessat enää piisanneetkaan koko paitaan ja tein sitten vain etukappaleen siitä ja loput tähtiä. Ei tullu Tildan suunnalta sanomista, tuli Nelliltä noottia että hänkin olis halunnu tähtiä kans! :D Hyvin on onneks kuitenkin molemmille kelvannu omansa ja käyttöön on päässeet jo monta kertaa :)


1 kommentti:

  1. Ei apua sä olet taitava :O Mäkin haluan vauvan että voit tehdä sille kaikkia reteitä rokkikuteita :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!