sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kummitädin synttärikakku


Rakas kummitätini täytti viime viikolla vuosia, siis jotain 25, tai ainakaan se ei näytä päivääkään vanhemmalta tänäkään vuonna;) Vaikka kai sen on pakko sentään vähän yli 25 olla koska itekin oon jo sen viivan ylittänyt.
Koska lehmät on tädilleni sekä elinkeino että rakkaus niin lehmäkakkuhan siitä piti tulla:) Tilda oli kerhossa ja sillä välin koitin saada valmista, hiukan meinas tulla kiirus joten jäi harmillisesti alaleuka tekemättä ja kieli sojottaa irtonaisena :D Muitakin puutoksia tuli mieleen jo siinä tehdessä, mutta koska aika oli hyvin rajallinen (lähdettiin siis "juhliin" suoraan kun hain Tildan kerhosta) niin tästä tuli nyt tämmönen:D Pohja on 2 munan peruspohja, täytteenä oli... ööö... Mariannesuklaamousse? Joo, se se taisi olla. Kuka sitä nyt 5 päivän takasia juttuja enää muistaa niin tarkkaan?;D Eli jonkun suklaalevyn sulattelin taas Flora Kuohu-vaahdon sekaan, uskoakseni se siis oli Fazerin Marianne-levy:)
Päällinen on kaulintamassaa. Nellin idea oli laittaa korvaan merkki niinkuin oikeillakin lehmillä, mielestäni hienosti hoksattu 5-vuotiaalta navetta-apurilta;) Siihen laitettiin numerosarja josta ilmeni synttäripäivä: 031012.

1 kommentti:

  1. Nelli on katsellut tarkkaan lehmuleitten korvat kun hoksasi tuon merkkiasian:D Ura urkenee EU:n korvamerkkitarkastajana (jos EU vielä on olemassa sitten kun Nelli on täysi-ikäinen). Mutta kakku oli nams hyvää...Maken karppaus meni taas pyllylleen, eikä Jossulle jäänyt edes lautasta nuoltavaksi ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!