keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Kakkuja :)

Kaverin/tutun pojilla oli synttärit ja multa pyydettiin kakkua!:) Niklas 5v sai Spidermanin ja Eemil 2v auton. Täytteiden suhteen sain vapaat kädet. Ei mulle suuria rajotteita muutenkaan annettu; Niklakselle haluttiin Spiderman ja Eemilin kakun toiveet oli vain että sininen tai vihreä auto:)

Niklaksen kakussa kuningatarmousse (Flora Kuohu, Kuningatarrahka, Rainbow kolmen marjan hillo, vaniljakreemijauhe ja liivate). Päällinen kaulintamassaa jonka värjäsin (siis Teemu värjäs, on aika jäykkää veivattavaa, Teemultahan se urheiluhierojana käy hienosti;D) Wiltonin punaisella pastavärillä. Mustat osat on pikeeriä.

Eemilin kakkuun sujahti pätkismousse.  Ite tykkäsin molemmista, ja ainakin mulle sanottiin että olivat hyviä:D (Kuka muka oikeesti kehtaa sanoo että "ihan kakkaa oli, ei tykätty yhtään, hyi:P" :D) No jaa, sovittiin jo että teen saman perheen tyttärenkin synttärikakun sitten keväällä, että ei kai ne kakut pettymys ollu kun lisääkin tilattiin:)

Olin jo pistänyt tekstarin että kakut on valmiita, kun tajusin että autosta puuttuu lamput!:0 Äkkiä siis ne vielä paikoilleen, ehdin sentään ennen kun poikien isä kaarsi pihaan:)

Päällinen ja kaikki härpäkkeet (värjättyä) kaulintamassaa. Tykkään siitä paljon, mukavan helppoa (sokerimassaan/marsipaaniin verrattuna) työstettävää ja vaahtokarkin makuisena myös hyvää!

Takarekkariin tuli sankarin nimi, eturekkarissa näkyy ikä:)


 Autosta poikien äiti sanoi että vois olla ihan yksinkertainen, ei tarvi mitään yksityiskohtia. Mutta enhän mä nyt voinu vaan pistää sinistä "maalia" pintaan ja jättää siihen:D Ajattelin että "kyllä nyt ainakin ikkunat... Ja ovet... Ja rekkarit... Ja jos vähän jotain raitaa tai muuta... Ja pistäskö kakkosen katolle... Tokihan peilitkin pitää olla. Ai niin, ei auto voi olla ilman renkaita... Näyttääpä hölmölle:P Lokarit! Pakoputken jos vielä... Lamput, hitsi, lamput pitää kyllä olla!" Eikä siinä silti mun mielestä oo ihan älyttömästi mitään yksityiskohtia. Mutta en viitti ees miettiä kauanko näinkin yksinkertasen kakun tekemiseen meni:D Onneks Teemu oli kotona että sain melko rauhassa väsäillä:)

Teemun synttäreitä vietettiin (tai no ei meillä sen kummemmin aikuisten synttäreitä vietetä mutta kuitenkin:D) eilen. Nelli halus että isille tehdään Angry Birds-kakku. Täytteeksi meni yksinkertainen Daim-mousse; Flora kuohu+1 levy Daim-suklaata sulana. Piti laittaa sekaan Daim-rakeitakin mutta kun sankari itse unohti tuoda ne kaupasta:D Ei oo ihan mun lemppareita, mutta Teemu tykkää. Eikä se mustakaan nyt pahaa ollu;D Päällinen kaulintamassaa, mustat osat pikeeriä. Lahjaksi ostin Teemulle NHL13-pelin, mutta se me annettiin jo pari viikkoa sitten julkaisupäivänä että pääsi pelaamaan samaan aikaan kuin muutkin;D

1 kommentti:

  1. Ai että on herkullisen näköisiä kakkuja, nams ja maiskis! Mutta raskiiko noita kukaan syödä kun ne on niin hienoja :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!