lauantai 1. syyskuuta 2012

Jälkihiki Hockey

Yläasteaikainen luokkakaverini tilasi multa kakkua joukkueensa saunailtaan. Logon nappasin netistä. iPad (tai ees läppäri) olis kauheen kätevä, sais sen keittiöön mukaan;) Tuon logon kyllä tulostin paperille malliksi.
Logon lisäksi toivottiin numeroita 8&17. Onneksi, sillä sain tuolla kasilla paikattua ison repeämän!:D

Vihreä on sokerimassaa (joka repeili ainakin sata kertaa ennenkun sain sen edes jotenkuten kokonaisena kakun päälle. Valkoinen on vaahtokarkinmakuista kaulintamassaa, joka on muuten tosi kivaa työstettävää sokerimassaan verrattuna! Mustat osat on Kick-patukkaa.

Reunoille laitoin vielä raidat niinkuin joukkueen paidoissakin on. 
Täytteenä Pätkis-mousse, ja voin sanoa että aivan sairaan hyvää, ainakin pelkältään!:) 1prk Flora Kuohua, 1prk rahkaa, 1pss Pätkiksiä sulatettuna ja hiukan vajaa 2pss rouheena. 4 liivatettakin laitoin että kakku pysyy paremmin koossa ja on kivempi leikata;) Mä tykkään että täyte on sellanen jämäkkä ettei valu kun kakkua leikkaa. Kostutin maidolla. Massan alla voi-tomusokerikreemi niinkuin aina:)

Viime vuonna Sami tilas synttäreilleen Tappara-kakun. (Tää kuva tosin on Teemun tädin miehen 50v-kakusta, koska Samin kakusta ei oo kuvaa:D Mutta samanlainen se oli, pienempi vaan.) Täytteenä tässä oli After eight-mousse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!