maanantai 26. marraskuuta 2012

Tilda 3 vuotta :)

Tilda täyttää 3 vuotta 28.11. ja synttäreitä juhlittiin tänään. Tai virallisesti eilen, koska kellohan on jo pompannut yli puolenyön :) Näköjään meillä nää 3v-synttärit on tämmönen sekametelisoppa, sankarit ei osaa päätää yhtä teemaa :) Tilda tykkää Risto Räppääjästä, mutta koska se oli musta vähän vaikee aihe (leffat on hyviä ja biisit loistavia, mutta piirretyt versiot tylsän näkösiä:P ) niin otettiin siihen seuraksi "ämbilöös" (Angry Birds), sekä pikkusen Mikki Hiirtä, Muumia ja prinsessaa :)

Kutsuihin keltainen lintu. Helpommallakin olis toki varmaan päässy, kun olis tulostanu kuvan ja liimannu sen korttiin. Mutta minäpä leikkasin kaikki osat erikseen erivärisistä pahveista/papereista. Hullu kun oon :D
Tällä kertaa pöytäliina ("Pöytäliina"=Ikean 1,99€ lakana ;)) värjättiin vihreäksi, niinkun Risto Räppääjän huppari. No ei ollu kyllä lähellekään sama vihree, mutta vihree kummiskin. Samalla värjäytyi taas muutama Topiaksen harso;)
Tilda valitsi kakkuun aiheeksi Risto Räppääjän. Netistä vaklasin ideoita ja tämmösen sain aikaseks. Noi makoilevat ukkelit on enempi mun juttu kun istuvat tai saati sitten seisovat. Ristolla on olevinaan käsissään rumpupalikat ja Nellillä se kisu mitä se leffassakin raahaa mukanaan :) (Ihan niinkuin meidän Nelli omaa pehmokisuaan :D ) 8munan peruspohja, kostutus maidolla ja sisään sujahti sankarittaren toiveesta Pätkis-mousse.


Pikkuinen kahden munan laktoositon mansikkamoussekakku, joka kuin itsestään muotonsa takia syntyi Angry Birds-teemalla;)

Coctailtikkuihin leikkasin&liimasin koristeeksi Mikki Hiiriä.

Tildalla oli tarjottavista kaksi toivetta; Risto Räppääjä-kakku ja "Ämbilöös"-keksit. Nämä koitin sitten toteuttaa parhaani mukaan.

Alimmalla tasolla suklaamuffinssit, joissa oli sisällä Cloetta-nappi, päällä valkosuklaapursotus (2 levyä sulaa valkosuklaata+1prk Flora Kuohu-vaahtoa). Keskitasolla porkkanamuffinssit, porkkanakakkua muffinssimuodossa siis;) ja ylätasolla "kookospallot", jotka ei sisällä hitustakaan kookosta:D Ne on tehty minttu-Dominoista ja tuorejuustosta, päällä maitosuklaakuorrute. (Tytöt tykkää katsoa Pikku kummitus Lapasta, ja siinä kummitusperhe leipoo kookospalloja, jotka on just tommosia pieniä ruskeita pyörylöitä. Tästä nimitys kookospallot:))

Tomaatti-feta-basilikapiirakka. Tosin juustona oli jotain jonka nimi oli "salaattijuustokuutiot" tai joku vastaava.

Kuva koko pöydästä. Lisäksi oli vielä poppareita ja Angry Birds-nameja.

Näihin "kyltteihin" leikkelin vaan lahjapaperista (johon oltiin kääritty Tildan lahja; Risto Räppääjä ja Viileä Venla-dvd) Angry Birdsejä. 


 Neiti oli tyytyväinen juhliinsa, hymyili onnellisesti kun hänelle laulettiin "paljon onnea vaan" <3 Illalla kun Topiaksen kummit oli "toisella kattauksella" (kun eivät päässeet päivällä) niin Tilda mussutti kakkuaan tyytyväisenä ja sanoi sitten yhtäkkiä: "Äiti... Mää kakastan sua!" <3 (=rakastan) Tilda kun ei juuri "vieraiden" aikana edes puhu, meidän ujo piimä :) 
Tilda sai myös paljon tosi ihania lahjoja, ihmettelin illalla kun antoi isosiskon ottaa uudet prinsessabarbit viereensä, sankari itse otti kainaloonsa tutun ja turvallisen hiiren sekä Niina-vauvan:)
Kiitos kaikille jotka oli juhlimassa Tildan synttäreitä!:)

p.s.ne Prinsessat ja Muumit joista puhuin, esiintyivät kattaustarvikkeissa, joista en napsinut kuvia :)

2 kommenttia:

  1. Nams ja slurps...mitäs tähän muuta voi sanoa. Kaikki näytti hyvältä ja myös maistui hyvältä, mutta siihenhän on jo totuttu. Kiitokset mestarileipurille taas siitä että farkuista lähti nappi ;)

    VastaaPoista
  2. :D sun pitää ens kerralla laittaa kumpparivyötärölliset verkkarit jalkaan ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!