lauantai 18. elokuuta 2012

Leevin Batman-kakku

Multa ei oo pitkään aikaan kukaan pyydellyt kakkua, mutta nyt tällä viikolla (kun Teemu oli 5 päivän työreissussa) sain heti 2 "tilausta" :D Teemun veli soitteli ensin että joku sen tuttu tarvii kakun, mutta se on onneks vasta parin viikon päästä. Puolen tunnin päästä tästä soitti kaverini joka tarvi pojalleen synttärikakkua. Ensin jo kieltäydyin, ajattelin että en millään ehdi vielä kakkuakin vääntään mutta sitten hoksasin että mulla oli pakkasessa yks ylimääränen pohja niin lupauduin leipomaan kakun. Batman oli pienen miehen toive ja sellainen tehtiin siis:) Täytteenä laktoositon mansikkamousse (2dl kermaa, 1prk rahkaa, 500g mansikoita soseena, hiukan vaniljakreemijauhetta ja 5 liivatetta.) ja kostutus (laktoosittomalla) maidolla. Päällinen ja koristeet vaahtokarkin makuista kaulintamassaa (S-Marketista)
Aiheeksi annettiin Batman, toteutukseen sain vapaat kädet. Toiveena oli että nimi ja ikä näkyis. Tämmöinen tuli:) Ne kirjain- ja numeromuotit olis kyllä kivat.
 Viime vuonna Leevi tilasi Spiderman-kakun. Täyte oli jotakuinkin sama kuin tämänvuotisessa Batmanissa. Hämähäkit on tehty pikeeristä, samoin muistaakseni tuo verkko. Muuten sokerimassaa.


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!