perjantai 4. joulukuuta 2015

Tilda 6v

Meidän eskarilainen täytti 6 vuotta 28.11. ja synttäripäivä osui sopivasti lauantaille, joten päästiin juhlimaan ihan oikeana päivänä.

Teemaksi valikoitui Frozen.

"Salit" olikin tyhjät toooosi pitkään; jäihän Viivin 1- ja Tildan 6-vuotissynttäreiden väliin jopa 3 viikkoa! ;D

Mulla oli katottuna oikein hienojen lumihiutaleiden "kaavoja", mutta taas meinas loppua aika kesken, joten tein sitten mutulla vaan. Samana viikonloppuna oli koulun joulumyyjäiset, joihin leivoin myös, ja lisäksi meillä oli lumisateiden takia monia sähkökatkoja, jotka antoivat oman lisämausteensa juhlajärjestelyihin.

Nää sokerimassahahmot ei oo ihan mun vahvinta osaamisaluetta, mutta sekä sankaritar että juhlaväki tunnistivat, joten ihan hyvät tuli, eiks niin? :) 

Hiukan harmitti, kun tuo sokerimassa oli sellanen kiva "marmoroitu", mutta jouduin kaulimaan sen uudelleen, jolloin väri sekoittui melkein tasaiseksi.

Cookiepopsit tein tällä kertaa perus-Dominoista (tai oikeastaan vieläpä niiden halpisversioista) ja appelsiinituorejuustosta. Kuorrutin värjätyllä valkosuklaalla. Tuli aika hyvän makuisia. 

Sulanut Olaf. Eli juustokakku sokerimassahärpäkkeillä. 


Macaronsit onnistui tällä kertaa jo aika hyvin! Ihan pientä hiomista paistoajan kanssa vielä, niin alan olla tyytyväinen! 

Keksien koristelu jäi, mutta hätäpäissäni sirottelin tomusokeria niiden päälle. Itseasiassa hätäratkaisuksi ihan hyvä! :)

Popparit on lasten kestosuosikki. :)

Pullojenkin kanssa tuli hiukan kiire, joten tein vaan nopeasti jonkinlaiset nimet niihin.


Kaverisynttärit juhlittiin samalla teemalla.Kakku sai koristeet ihan lelukaupasta. :D

Keksitkin meni simppeleillä koristeilla. Pikeeriä ja sokerimassalumihiutale.

Frozen-marenkeja. Eli ihan tavallisia marenkeja siniseksi värjättynä.

Vaahtokarkit dippasin valkosuklaassa ja tuollaisissa ihan selvästi Frozen-Elsa-nonparelleissa ;)

Ja tietysti niitä poppareita! :D

Ohjelmanumeroita meillä ei paljoa ollut, mutta Olafille kiinnitettiin nenää. Tässä nää on odottamassa leikin alkua. Neniin kirjoitin lasten nimet, niin näki mikä on kenenkin porkkana. ;)

Kaikki saivat nenänkiinnityksestä palkinnon. Tehtäisiinkös lumiukko? :)
Jokaisessa pussissa on kaksi isoa vaahtokarkkia ja yksi puolikas iso vaahtokarkki (vartalo ja pää), kaksi minivaahtokarkkia (jalat) lakutoukka (nenä) kaksi suolatikun pätkää (kädet) ja 5 suklaahippua (silmät ja napit)


Tilda kutsui oman luokan (eskari-ekaluokka) tytöt, sekä yhden vanhan kerhokaverin joka käy toista koulua. Tosi kiva tyttöporukka oli koolla! :)

Niihin myyjäisiin tein saaristolaisleipiä, piparkakunmakuisen "kuivakakun" ja muutaman keksin, tässä niistäkin tämmönen kollaasi. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!