maanantai 20. heinäkuuta 2015

Maatilakakku

Minulta pyydettiin pienen pojan 2-vuotissynttäreille kakkua. Pikkuveljen puolivuotispäivää haluttiin juhlistaa myös, joten päädyttiin tekemään tämmöinen kakkupari. Nuo piti yhdistää sillalla, näin:
Mutta kaikki ei mennyt niinkuin Strömsössä, joten silta jäi laittamatta. Harmitti, koska erikseen tuo ankkalampikakku oli hiukan tylsä. Kakunsaaja oli kuitenkin tyytyväinen, ja kuulemma kakkuun jäi hyvä tila kynttilöille. :) 
Toisessa kakussa oli täytteenä laktoositon mansikkamousse, toisessa päkismousse (josta tuli omaan makuun hiukan turhan tujua. Liikaa pätkiksiä siis. Huomaa kun nykyään tekee melko harvoin kakkua, ettei tule samalla tavalla selkäytimestä jutut. Lisää leipomuksia siis! :D )

Nuo massahahmot ei ole ihan minun vahvinta osaamisaluettani, mutta olin näihin loppujen lopuksi ihan tyytyväinen. Säälimättömät laaduntarkkailijani (ihan kohta 8v, 5,5v sekä 3v) tunnistivat ilman vinkkejä mitä eläintä mikäkin möykky esitti. :D 
Possujen mutalammikko on tummaa suklaata.Nyt me suunnitellaan kovaa kyytiä Nellin 8-vuotissynttäreitä, joita juhlitaan jo parin viikon päästä. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!