maanantai 30. maaliskuuta 2015

Viivi Saima Amandan ristiäiset 14.12.14

(Hupsis, oli jäänyt julkaisematta nämä Tildan synttäri- ja Viivin ristiäistouhut :D No parempi myöhään... ;) )
Vauvallekin saatiin nimi päätettyä ja ristiäisetkin järjestettyä. Kaksi ensimmäistä nimeä tulee mun isomummuilta (Isäni isän äiti oli Viivi, äitini äidin äiti Saima). Myös mun äidin toinen nimi on Saima, ja kuulemma hänen Saima-mummunsa oli "pakottanut" antamaan sen nimen äidilleni. Äiti sitten esitti "vienoja" toiveita perinteen jatkamisesta. (Tai oikeastaan aloittamisesta :D )

Kutsut:


Kakusta en ehti yt tehdä sellaista kuin olisin halunnut. Olisin halunnut jotain kukkia ehkä. Ja vaaleanpunainen olisi saanut olla vaaleampi. Ihan kiva se oli kuitenkin näinkin. :)Keksit oli simppelit, ja niissä oli vauvan nimi (yllättäen ;) )

Coctailtikuista tuli mielestäni söpöt <3

Poppareitakin oli pakko taas laittaa, kun sain mielestäni niin kivan idean noiden tötteröiden koristeluun :) ja lapsivieraille nää on aina varma hitti ;) (sori, kuvassa pelkät tötteröt ilman poppareita :D )
Vaahtokarkkejahan oli tarjolla ihan liikaa, mutta kun sekin oli minusta niin söpö idea, iso lasikulho täynnä vaaleanpunaisia ja valkoisia vaahtiksia :D Niitä on vieläkin jäljellä... :D No, käristellään takassa loput ;)

Ja koska mulla on tapana päästää nää suunnittelut vähän lapasesta (ei niinkään rahallisesti mutta työmäärässä :D ) niin tuunasin taas mukitkin. Päällystin sopivalla paperilla, liimasin tuon "pitsipaperin" ja tein dymolla nimet. ...ja vaihdoin mustat pillit.
No mutta sanokaa nyt joku muukin että näistä tuli söpöt? :P :D

"Opasteet" samalla tyylillä :)
(Saattaa olla että joku ei olis tunnistanut poppareita ja vaahtiksia ilman noita lappusia ;P )

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tää paperiasetelmakin oli mun mielestä aika kiva :)

Kastepöydän kranssin teki Teemun veljen vaimo, joka opiskelee puutarhuriksi (tai jotain kukka-alaa, en muista nyt virallista nimikettä)

Ja minä ompelin pienelle päivänsankarille mekkobodyn.

Täytyy sanoa, että olen melko tyytyväinen. Tästä tuli suloinen. Vaikeinta oli löytää oikeanlaista tylliä. Morsiustyllikin oli liian tönkköä tähän.


Kaavan pohjana Ob:n Bert-bodykaava, lisäsin helmat ja muokkasin pääntietä vähän.
Samantyyliset mutta vai. Rypytetyllä tyllihelmalla tein isosiskoille. Topias sai housut kaupasta, paidan ompelin itse. Isojen sisarusten vaatteista ei oikein ole kuvaa, yritin toki kuvata koko lauman yhdessäkin, mutta voitte varmaan itsekin päätellä kuinka hienoja kuvia saa kolmesta väsyneestä, hiukan sokerihumalaisesta sekä yhdestä reilun kuukauden ikäisestä lapsesta :D ei sillä, ei niiden kuvien mitään idyllisiä tarvii ollakaan, mutta turha niitä on julkaista jos ei niistä saa mitään selvää ;D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!