maanantai 30. maaliskuuta 2015

Tilda 5v

Vähän laahaa jäljessä päivitykset, mutta kirjotellaan nyt Tildan synttäreistä kuitenkin hiukan. Synttäripäivä oli siis 28.11. ja Tähkäpää-teemalla mentiin sankarittaren toiveesta.

Kutsut:

Kakun kanssa tuli jälleen kerran kiire (Tildan synttäreillä tuntuu tulevan joka kerta hoppu kakun kanssa.) Vähän jäi hiukset kesken ja toinen silmä karsastaa kummasti, mutta sankaritar tunnisti ja kelpuutti ;)

Pascal-keksit olivat Tildan toive, näistä tuli aika kivoja :)

"Prinsessajuustokakkuja", näihin sain idean nettiä selaillessani. Koristeen piti olla vähän erilainen, mutta muutaman viikon ikäinen vauva, kolme isompaa lasta ja miehen piiiitkät työpäivät söivät vähän mun juhlienvalmisteluaikaa :P Lasten mielestä nää oli kivoja näinkin, joten kelpaavat mullekin ;) 
Nuo keltaiset tötsät esittää siis Tähkäpää-elokuvasta tuttuja lyhtyjä ;) kellertävälle paperille tulostin nuo elokuvasta tutut auringot, ja liimasin paperin putkeksi. Sisällä on led-kynttilä. Nää oli livenä aika kivat. 

Aikapula näkyi myös cookie popsejen koristelussa. Tai sen puutteessa :D Kuorrutinnvärjätyllä valkosuklaalla tällä kertaa.

Coctail-tikut koristelin "viireillä", jotka tulostin kanssa netistä.

Popparit meni tällä kertaa violetteihin tötteröihin. Harmitti kun oikeansävyistä paperia ei ollut Sinellissä. Prismasta löytyi kuitenkin melko hyvä vaihtoehto. (Onko se ihan tervettä metsästää oikeansävyistä paperia popcorn-tötteröille useammasta kaupasta? :D )

Mukeihinkin tulostin nimilapuiksi Tähkäpää-kuvat. Tässä kuvassa jo tahmanäpeillä käsitelty muki, kun en ehtinyt heti napata kuvia :D Kuvassa pikkuveljen muki, kun sankarin oma oli vielä tahmaisempi :D

Tein synttärisankarille Tähkäpää-mekon ja ostin peruukin. Se oli pienen hetken jälkeen jo yksi takkupesä :( Ostin myös Ikeasta pienen paistinpannun, koska se on oleellinen osa Tähkäpään varustusta. En itse saanut edes kuvaa Tähkäpäästä täydessä varustuksessaan :( Pitää kysellä, muistaakseni muutama vieras ehti napata kuvan ennen kuin peruukki oli ihan entinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!