sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Angry Birds-pöksyt

Tein Topiakselle Angry Birds-housut, tuli aikas isot; nää olis Tildalle hyvät caprit :) tein kyllä tarkotuksella aika reilut, koska nää on paksuhkoa velouria ja ajattelin että nää olis sitten loppukesästä/syksyllä kivat. Koska kesähän tulee olemaan kuuma eikä voi ajatellakaan käyttävänsä paksuja, tai edes pitkälahkeisia, housuja ;) Kaavapohjana on Ottobren Vilkas, meidän hoikkeliinille olis varmaan saanut leikellä ilman saumanvaroja... Tarvii katsoa sitten kun housut on pituudesta sopivat, että tarviiko purkaa resorit irti ja kaventaa sivusaumoista ja pienentää tuota vyötäröresoria vähän. Toisaalta, jos päällä pysyvät niin saahan nämä lököt ollakin :) ja voihan Topiaksellekin muodostua vielä mahtavat vyötärömakkarat, joten en kaventele vielä :)

Housut on siis velouria, niin myös applikaatio. Ja punteissa ja vyötäröllä resoria. Kaavat oli koosta 68cm,  valmiit housut  on lähempänä 74cm, voisin sanoa jopa 74/80. Kuva tuli vähän liian alas, mutta ihan tyytyvänen olen muuten ja housut pääsee varmasti käyttöön kunhan käyttäjä hiukan kasvaa :)

Pian saatte kesävaate-esittelyn; viiden yön päästä meidän perhe karistaa tämän maan tomut (lumet :P ) jaloistaan ja suuntaa Espanjan auringon alle <3 kesävaatetta on siis ommeltu (lapsille) tätä reissua varten jo nyt vaikka ei täällä ole kesästä vielä tietoakaan.
Vesirokkokin oli kiltti ja tuli ajoissa Nellille ja Topiaksellekin. Ehtii mennä ohi lähtöön mennessä, olettaen että säästytään jälkitaudeilta... Toivotaan! 

2 kommenttia:

  1. aivan mielettömän hauskat nämä pöksyt. Liitympä heti lukijaksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) ja tervetuloa! Ootkin eka "oikee lukija" :) (kaks ekaa on sukulaisia :D )

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!