maanantai 11. helmikuuta 2013

Testing testing :)

Otin iPadiin blogger-sovelluksen, testataanpas onnistuuko tällä liittää kuviakin :) netin kautta kun kirjoittelee, joskus saa lisättyä kuvan ihan hyvin, joskus kikkailemalla ja joskus ei ollenkaan. Niin ja ne kuvat pitää ensin tietokoneella ladata tänne kansioon. Jospa saisin nyt täältä pädin muistista siirettyä kuvia blogiin, helpottuis tämäkin homma mukavasti :)


No eipä se näytä näiden kuvatekstien kirjoittaminen mun aivoilla ainakaan sen helpompaa olevan. Minä ja tekniikka ei olla kyllä kavereita, oon huomannu.


Tässä kuitenkin mun neulatyynyt, aiemmin tätä virkaa toimittanut Kenny-kännykkäpussi yllä, ja alla tonnikalapurkista, skräppipaperista, vanhoista sukkiksista, vanusta ja kankaanpalasta askarreltu uusi versio.

Hmmm... Jospa lisää kuvat sovelluksella ja rukoilee muinaisia tekniikan jumalia, niin ehkäpä saa sitten kuvatekstit kirjoitettua täältä netin kautta? Voi tsiisös.


Ainakin tänään melkein onnistuu, tosin nytkin tää pomppas niin etten näe mitä kirjoitan ja mihin... Huoh. Ehkä postaan vain yhden kuvan kerrallaan, silloin yleensä onnistuu kuvatekstin kirjoittaminenkin ainakin melkein ongelmitta...

2 kommenttia:

  1. HUI! Toivottavasti toi nuppineuloilla tapettu voodoonukke ei esitä mua ;)
    Nooo...oikeesti, jopa mulle iski mieliteko kaivaa ompelukone esiin kun oli niin söde neulatyyny...se purkkiversio :D

    VastaaPoista
  2. :D haha, ei oo kohdetta tällä voodoo-ukkelilla :) kaivele vaan ompelukone esiin, mut varo ettet jää koukkuun ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!