maanantai 30. heinäkuuta 2012

Topiaksen ristiäiset

 2.6.syntyneen poikamme ristiäisiä vietettiin sunnuntaina 8.7. Pikkuveli sai nimekseen Topias Onni Eemil <3 Juhlimme kotona lämpimissä tunnelmissa koko suvun yrittäessä ahtautua meidän rivarikolmioon:D Oli meinaan hiukan kuuma ja kostea päivä. Onneksi ulkonakin pystyi olemaan ja osa vieraista nauttikin kakkukahvit terassilla:)
Kakku oli tällä kertaa sopivan kokoinen, ei jäänyt puolta kakkua itelle syötäväks:D 8munan gluteeniton peruspohja mustikkamoussella (kermaa, vaniljarahkaa, Rainbow luomu mustikkahilloa, vaniljakreemijauhetta ja muutama liivate) täytettynä. Päällinen vaahtokarkin makuista kaulintamassaa (Prismasta) värjättynä Wiltonin taivaansinisellä pastavärillä. Tähdet samaa kamaa ilman väriä ja nimi&synttäripäivä pursotettu pikeerillä.

Keksit Mansikkamäen Eben fantasiapipariohjeella (käytän nesteenä flora vanillaa tai kermaa ja aromina vanilja-aromia), päällinen värjättyä valkosuklaata ja nimi ja reunukset pikeeriä.

Sokeripalat piti tehdä itse, kun en raaskinut ostaa tähti-koristeraepurkkia sokerien koristelua varten:D Tyttöjen ristiäisiinhän koristelin sokerit sydänrakeilla. Näissä siis siro-sokeria, vettä ja hitunen pastaväriä. Tästä massasta painelin tähtimuotilla pikkuisia tähtiä ja annoin kovettua. 

Muutama tähti lähikuvassa.
                                              
Kranssin tein tällä kertaa itse. Valitettavasti taas tuli vähän kiire ja paniikki, mutta olipahan jotain kukkia kastepöydässä... Alunperin piti tilata tuo tälläkin kertaa kukkakaupasta mutta kun se oli kiinni, aukes taas vasta ristiäsiä edeltävällä viikolla. Ja koska rahat oli vaihteeks vähän tiukilla niin päätin sitten että luonnonkukat saa kelvata. Kissankelloja olisin halunnut mutta en löytänyt siinä kiireessä sitten niitä :(

Olihan meillä tarjolla muutakin kuin kakkua, keksejä ja sokeria, mutta kuvia en niistä napannut :D

6 kommenttia:

  1. Kerran jo kävin kommentoimassa, yritin saada siihen nimeni, mutta ei kelvannu ja sitten se kommenttikin hävis...ehkä mä vielä opin :D Mutta siis kiva kun taas pääsee lukeen näitä juttuja ja katseleen kuvia, mulla kun on niiiiin piiitkä matka käydä ;))

    VastaaPoista
  2. ja tuon ekan kommentin kirjoitti siis Hiltu joka tarvis hiukan tukiopetusta...

    VastaaPoista
  3. Kivaa että ootte löytäneet tänne ja mukavaa että ootte jättäneet mullekin luettavaa!;) Hiltu, jos haluat että sun nimi näkyy tossa missä nyt on toi "Anonyymi" niin valitse tosta alapuolen valikosta kohta nimi/URL-osoite ja kirjotat siihen nimi-kohtaan sitten nimes ja sen URL-osoite-kohdan jätät tyhjäks:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, Sannan kommentti olikin toisessa kirjotuksessa, en siis teitittele Hiltu sua :D

      Poista
  4. Jep...niin juuri olin tekevinäni, mutta sitten mun kommentti hävis...nyt siis uusi yritys;)

    VastaaPoista
  5. Blogini on muuttanut. Uusi osoitteeni on http://juhlatar.blogspot.fi/
    tervetuloa vierailemaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!